Isocab koelcel

Isocab levert voornamelijk panelen voor koelcellen. deze panelen zijn er in alle denkmare maten. Zo zijn deze panelen aan de binnenkant gevuld met PUR om zo het klimaat aan de binnenkant zo te houden dat je die niet aan de buitenkant kan voelen, een goede isolatie dus. Ook hebben ze de minibox dit is een koelcel die je eigenlijk als grote koelkast kan gebruiken voor thuis bijvoorbeeld, Ideaal voor dranken of goederen in op te slaan.

Koelcel panelen

De panelen zijn een ideale oplossing als de ruimte beperkt is. Met deze panelen kan een koelcel op maat gebouwd worden. De panelen worden ook veel gebruikt in de bouw en cellenbouw. De panelen zijn wel eenvoudig en snel te instaleren.

Product voordelen

Doorontwikkelde tand- en groefverbinding methode, zo kan je de koelcel dagelijks onderhouden zonder dat er water naar binnen kan dringen. Perfecte thermische eigenschappen keuze uit een groot aantal clean safe- coating. Tempratuur kan negatief en positief. Isocab richt zich veel op de brandreactie en brandweerstand van de panelen/ koelcellen. De isocab draaideur is een half- inleggende deur, met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een optimale thermische regeling. Hij heeft een glad profiel op de interne en externe plaat. Tempraturen kunnen tot negatief maar ook positief.

Instaleren

Wilt u met deze panelen uw eigen koelcel ontwerpen en maken? Dan kan Evert Vink koel en meer u hier goed bij helpen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken, ontwerpen en instaleren van koelcellen/delen en verkopen ook Isocab koelcellen.

Minibox

Voor kleine ruimtes is dit een ideaal oplossing, het is eigenlijk een koelkast in het groot ideaal voor goederen en dranken om in op te slaan.

Product voordelen

De product voordelen zijn: goed oplossing voor beperkte ruimtes, de installatie is makkelijk en snel, door het door ontwikkelen van de tand- en groefverbindingsmethode is het gemakkelijk om de minibox te onderhouden zonder dat er water door heen kan dringen. Uitstekende thermische eigenschappen, keuze uit groot aantal coatings.

Leave a Reply